GR | EN
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1949. Απόφοιτος της σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ (1972). Ο αγαπημένος του φυσικός χώρος, το Αιγαίο, όπως τον βίωσε από νωρίς στα πολλά ιστιοπλοϊκά ταξίδια του, επηρέασε την αρχιτεκτονική του. Το στοιχείο του νερού, που το συναντάμε στα περισσότερα έργα, οι απλές λευκές γεωμετρικές επιφάνειες, η σπουδαιότητα του υπαίθριου ιδιωτικού χώρου, τα μεγάλα ανοίγματα από γαλαζοπράσινο γυαλί που αφήνουν το φως κυρίαρχο μέσα στους χώρους και μια αίσθηση πνοής ανέμου, είναι κάποια από τα χαρακτηριστικά την αρχιτεκτονικής του που σέβεται τις απλές χαρές της ζωής.
ΤΑΣΟΣ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1950. Απόφοιτος της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ (1974). Η αφαίρεση, η λιτότητα, η λειτουργικότητα και η αίσθηση του ανθρώπινου μέτρου, η ένταξη στο περιβάλλον, είναι για αυτόν τα σημαντικά στοιχεία στη σχεδίαση των χώρων και την επιλογή των υλικών.
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ VAN GILDER Γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη το 1956. Μεγάλωσε στην Αθήνα, όπου φοίτησε στο Κολλέγιο Αθηνών. Ολοκλήρωσε τις αρχιτεκτονικές σπουδές του στο Canterbury College of Art και στην Architectural Association της Μ. Βρετανίας. Από το 1983 ζει και εργάζεται στην Ελλάδα.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΑΔΟΓΙΑΝΝΑΚΗΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965. Απόφοιτος του Κολλεγίου Αθηνών, και στη συνέχεια του Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών του ΕΜΠ (1990). Κάτοχος πτυχίου Master in Engineering Management από το Cornell University, Ithaca NY (1991). Τη δεκαετία του 1990 εργάστηκε στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΕΧΝΟΔΟΜΙΚΗ σε αναπτύξεις ακινήτων και απαιτητικά τεχνικά έργα. Το 1999 ίδρυσε την εταιρεία ΤΕΧΝΗΜΩΝ δημιουργώντας κυρίως συγκροτήματα κατοικιών και γραφείων υψηλών προδιαγραφών. Το 2007 ένωσε τις δυνάμεις του με την ISV, δημιουργώντας την ISV Development.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΛΑΪΤΖΑΚΗΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1969. Απόφοιτος της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ (1995) και του Pratt Institute της Νέας Υορκης (1997). Από το 2000 συνεργάζεται με την ISV. Κατά την άποψή του, η αρχιτεκτονική πρέπει να πηγάζει από μια σαφή και διακριτή δομή. Τον έλκει η ιδέα της συγκρότησης του χώρου, μέσω ενός συστήματος καθαρών γεωμετρικών στοιχείων-επιφανειών που δημιουργούν την αφετηρία για την ανάπτυξη των ανθρώπινων συναισθημάτων και δράσεων.
ΑΡΓΥΡΗΣ ΜΟΥΓΙΑΚΟΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1977. Απόφοιτος της Σχολής Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ (2002), έχει διακριθεί σε πανελλήνιους και ευρωπαϊκούς διαγωνισμούς. Από το 2002 συνεργάζεται με την ISV. Στην ελαχιστοποιημένη ρευστότητα της μορφολόγησης αναζητά την έκφραση της εσωτερικής δομής των κτιρίων. Παράλληλα μέσα από τη διαρκή έρευνα στις υφές των υλικών και στις νέες τεχνολογίες, συνεισφέρει στο διάλογο της ISV με το σύγχρονο κοινό.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ (1999). Συνέχισε τις σπουδές του στο UCL του Λονδίνου από όπου έλαβε MΑrch το 2000. Από το 2004 συνεργάζεται με την ISV. Υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΕΜΠ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΤΣΑΛΑΚΗΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1972. Αποφοίτησε από το τμήμα Αρχιτεκτόνων του ΕΜΠ (1998). Από το 2007 συνεργάζεται με την ISV. Υποψήφιος Διδάκτωρ στο ΕΜΠ.
ΕΛΕΝΑ ΣΕΡΑΦΕΙΜΙΔΟΥ Σπούδασε Αρχιτεκτονική στoWestminster University του Λονδίνου και έλαβε MSc of Architecture and Urban Design από το Columbia University, NY.Συνεργάζεται με την ISV από το 2007 στον τομέα των μελετών εφαρμογής.
ΜΑΡΙΑ YUKI ΝΙΚΗΤΑΚΗ Γεννήθηκε στη Σακαϊντέ Ιαπωνίας το 1977. Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ, από όπου έλαβε και MArch το 2002, ενώ συνέχισε τις σπουδές της και στοΠανεπιστήμιο του Τόκυο. Συνεργάζεται με την ISV από το 2008.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΙΑΣΩΝ ΚΑΒΑΛΛΙΝΗΣ Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ, όπου έκανε και μεταπτυχιακές σπουδές στον τομέα της Προστασίας Μνημείων. Συνεργάζεται με την ISV ως υπεύθυνος εργοταξίου από το 2004.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΣ Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο Kent Institute of Art & Design. Συνεργάζεται με την ISV από το 2003 ως υπεύθυνος κατασκευής.
ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ Σπούδασε Αρχιτεκτονική στο ΕΜΠ. Συνεργάζεται με την ISV από το 1992 ως υπεύθυνος εργοταξίου.
ΧΡΗΣΤΟΣ ΤΣΙΓΑΡΑΣ -
ΚΩΣΤΑΣ ΧΑΛΚΙΑΣ -
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΘΑΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ Σπούδασε Ανακαίνιση και Αποκατάσταση Κτιρίων στο ΤΕΙ ΠΑΤΡΩΝ. Από το 2004 συνεργάζεται με την ISV ως υπεύθυνος εργοταξίου.
ΑΝΤΩΝΙΑ ΣΤΕΦΑΝΑΚΗ Σπούδασε Σχεδιασμό μέσω Η/Υ. Συνεργάζεται με την ISV από το 2004 ως βοηθός εργοταξίου.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΥΡΙΜΗΣ Σπούδασε στο Τμήμα Πολιτικών Δομικών Έργων στο ΤΕΙ Πειραιά. Από το 2007 εργάζεται στην ISV ως υπεύθυνος εργοταξίου.
ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΚΑΛΑΜΑΤΙΑΝΟΥ Σπούδασε στο Τμήμα "Πολιτικών Έργων Υποδομής" του ΤΕΙ Αθηνών. Από το 2009 συνεργάζεται με την ISV.
ΞΕΝΟΦΩΝ ΒΑΛΤΑΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1986. Απόφοιτος της Ερασμείου Ελληνογερμανικής σχολής και στη συνέχεια του τμήματος Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πολυτεχνείου Κρήτης. Κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου στον αρχιτεκτονικό σχεδιασμό: Σχεδιασμός-Χώρος-Πολιτισμός του Μετσοβίου Πολυτεχνείου όπου και διετέλεσε διδακτικό επικουρικό έργο. Εμβαθύνει στις προγραμματικές αρχές σχεδιασμού.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΤΘΙΟΠΟΥΛΟΣ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1989. Απόφοιτος του Κολλεγίου Ψυχικού (2007), σπούδασε στην συνέχεια στην σχολή Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του ΕΜΠ. Συνεργάζεται με την ISV από το 2011 ως αρχιτέκτων, με βασικό αντικείμενο τις μελέτες εφαρμογής και την διαχείριση έργων.
ΗΛΙΑΣ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1983. Απόφοιτος της Σχολής Αρχιτεκτόνων του Πανεπιστημίου Πατρών (2014) και του Τμήματος Ανακαίνισης και Αποκατάστασης Κτιρίων του ΑΤΕΙ Πατρών (2005). Συνεργάζεται με την ISV από το 2014.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΑΘΑΝΑΣΙΑ ΡΑΛΛΗ -
ΦΩΤΕΙΝΗ ΣΩΤΗΡΟΠΟΥΛΟΥ Σπούδασε στις Σχολές Δοξιάδη. Συνεργάζεται με την ISV από το 1997 ως υπεύθυνη οικοδομικών αδειών.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΑΝΤΩΝΗΣ ΨΑΡΡΟΣ Σπούδασε στην ΑΣΟΕΕ και συνεργάζεται με την ISV ως λογιστής από το 1984.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΘΗΝΑΙΟΣ Σπούδασε Ειδικός Μηχανογραφημένου Λογιστηρίου. Συνεργάζεται με την ISV ως οικονομικός υπεύθυνος και βοηθός λογιστηρίου. Από το 2009 στα καθήκοντά του προστέθηκε και εκείνο του υπεύθυνου προσωπικού.
ΠΑΝΟΣ ΙΣΣΑΡΗΣ Συνεργάζεται με την ISV από το 1992 ως βοηθός λογιστηρίου.
ΜΑΝΟΣ ΖΕΡΒΟΣ Σπούδασε στο Τμήμα Οικονομίας και Διοίκησης στα ΤΕΙ Ηρακλείου. Συνεργάζεται με την ISV από το 2002.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
ΕΛΕΝΗ ΒΛΑΧΙΩΤΗ Σπούδασε στο Τμήμα Επικοινωνίας και ΜΜΕ του Πανεπιστημίου Αθηνών. Συνεργάζεται με την ISV από το 2007 στη θέση της γραμματέως.
ΧΑΡΗΣ ΤΡΥΠΑΣ Συνεργάζεται με την ISV ως υπεύθυνος εξωτερικών εργασιών.
ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΚΟΥΡΑΒΑΣ Συνεργάζεται με την ISV ως υπεύθυνος εξωτερικών εργασιών.
ΜΠΑΜΠΗΣ ΙΩΑΝΝΟΥ